Tietosuojaseloste

YRITYS - TAMPERE, KANGASALA, PIRKANMAA


Arjapari Oy on kotimainen pieni siivousyritys. Toimimme niin isojen rakennusyritysten kuin tavallisen yksityisen asiakkaan parhaaksi. Toimintaamme ohjaavana ajatuksena on hoitaa työt ja velvoitteet hyvin ja olla asiakkaan paras vaihtoehto.


Räätälöimme siivouspalvelut asiakaskohtaisesti. Osa asiakkaistamme on sopimusasiakkaita, mutta teemme myös erilaisia tilaustöitä ja kertaluonteisia siivouksia yrityksille sekä kotitalouksille. Erilaisten vahinkojen siivous kuuluu jokapäiväiseen siivoukseemme. Olemme lähes joka päivä sisäilma- ja homesiivousten kanssa tekemisessä vahinko- ja remonttiyritysten välittäminä.


Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, taloyhtiöt, isännöintitoimistot, vakuutusyhtiöiden jälkiremonttiyritykset sekä rakennusliikkeet, jotka arvostavat ongelmatonta, nopeasti saatavaa ja toimivaa puhtauden ylläpitoa.


Anna itsellesi aikaa ja jätä siivous meidän huoleksemme.


Matalan organisaation takaamana tavoitat meidät helposti ja näin pystymme nopeasti reagoimaan ongelmiisi.


Muistathan myös kotitalousvähennyksen!


Rekisterin nimi: Asiakas- ja rekrytointirekisteri
Rekisterinpitäjä: Arjapari Oy
Y-tunnus: 1709739-8

Osoite: Kaukaniemenkatu, 33730 TAMPERE

Puhelinnumero: 0500 736952

Yhteyshenkilö: Aila Juureva


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Henkilön omalla suostumuksella tapahtuva Arjapari Oy:n toimintoihin liittyvä henkilötietojen käsittely. Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen sekä potentiaalisten työntekijöiden rekrytointiin.


Rekisterin tietosisältö: Käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja: tarvittavat henkilötiedot, yhteystiedot, työpaikan hakemiseen tarvittavat tiedot ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot.


Säännönmukaiset tietolähteet:Tarvittavat tiedot saadaan, kun rekisteröity itse ottaa yhteyttä täyttämällä verkkosivulla olevan lomakkeen.


Tietojen vastaanottajat: Arjapari Oy:n vastuuhenkilö ottaa vastaan tiedot, käsittelee ja siirtää ne tarvittaessa potentiaalisten asiakkaiden tai potentiaalisten työntekijöiden rekisteriin.Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Arjapari Oy:llä ei ole toimintaa EU:n ulkopuolella eikä tietoja luovuteta EU:n ulkopuolelle.


Rekisterin suojauksen periaatteet: Tiedot kerätään Arjapari Oy:n yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattuja palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla.


Rekisteröidyn oikeudet: Arjapari Oy:ssä säilytetään vain tarpeellisia tietoja rekisteröidystä. Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja Arjapari Oy:ssä hänestä säilytetään.


Tietojen säilytysaika: Tietoja säilytetään vain tarpeellisen ajan, ja sen jälkeen tiedot hävitetään tietoturvallisesti.