ARJAPARI BLOGI 

JUUREVAA BLOGISIVUA

Juurevaa siivouspalvelua

Arjapari siivouspalvelu

BLOGI

(tähän rakentuu Blogisivu ja asiakkaiden palautesivu)


Blogi 1, 22.3.2021

”Iso osa tarinaamme ovat työntekijät.”


Arjapari Oy matka alkoi yli 30 vuotta sitten, vuonna 1989. Kaksi Arjaa laittoi käsiparit yhteen ja kokonaisvaltaisen siivouspalveluyrityksen matka alkoi. Vuonna 2006 yrityksen omistajiksi ja johtoon astuivat Aila ja AP. Tästä alkoi uusi tarina ja siivouspalvelut alkoivat keskittymään vahvemmin vahinko- kuin remonttisiivouksien pariin. 

Iso osa tarinaamme ovat työntekijät. He ovat luoneet yrityksemme kuvan, jonka kautta yritys toimii volyymilla ja todella hektisesti.
Vuonna 2006 yritystoiminnan muuttuessa Arjapari Oy aloitti useamman vahinkoremonttiyrityksen kanssa yhteistyön tilojen ongelmien parantamiseksi. Isoon osaan tuli myös asuntojen linjasaneerauspuhdistukset. Vahinkoalan yritysten kautta mukaan tuli suuresti puhutut sisäilma- ja homeongelmista kärsivät tilojen puhdistukset. Viime vuosina www.arjaparisiivous.fi onkin koulutusten kautta suuntautuneet tälle alalle laajemmin.
Tällä tavalla yritys onkin edistänyt toimintaansa, sillä turvalliset ja terveelliset kiinteistöt ovat myös kaikkien etu.
Yrittäjillä onkin vahva motivaatio kehittää yrityksen toimintaa eteenpäin. Arjapari Oy:n tavoitteena on olla yhteistyökumppani ja osaava siivousalan vaihtoehto.

Isoon ja tärkeimpään osaan tarinaamme kuuluvat työntekijämme, yhteistyökumppanimme ja varsinkin asiakkaamme. Ilman heitä, ei tätäkään tarinaa tarvitsisi kertoa.

Aila ja AP Juureva

Arjapari Oy

Tampere

Ota yhteyttä, tilaa tai anna palautetta

Voit lähettää meille palautetta omasta toiminnastamme, siivouspalvelujen toimivuudesta, reagoinnista työtehtävään tai yleensä Arjapari siivouspalvelun käyttäjäkokemuksesta.

Arvostamme suuresti kaikkea palautetta. Luemme kaiken saamamme palautteen ja käytämme sitä toimintamme kehittämiseen. Mikäli palaute vaatii vastausta, olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Jos asiallasi on kiire, ole ystävällisesti yhteydessä soittamalla. Kiitos etukäteen arvokkaasta palautteestasi! Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin jatkuvan kehittymisen tiellä. Tulemme jakamaan palautteet myös teidän kanssanne sivuillamme.